Noodkreet.

Beste Venco medewerkers,

Help! Ik zit in de problemen en alleen jullie kunnen mij helpen. Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Droppie. Ik ben een boxer met vier poten, een zwiepstaart en flaporen. Mijn baasje heeft mij Droppie genoemd omdat zij verslaafd is aan twee dingen: boxers en drop. Maar niet zomaar elk dropje is goed genoeg voor mijn baas. Ze heeft een specifieke voorkeur. Daarom heeft ze ook mij uitgekozen en niet één van mijn broers of zussen. Op mijn wangen heb ik namelijk zwarte stippen zitten die precies lijken op de Zwart-wit dropjes van Venco. Mijn baasje eet namelijk alleen maar Zwart-Witjes. Vraag het haar familie, haar vrienden, collega’s en haar kennissen. Zij zullen het beamen. Mijn baasje is verslaafd aan Zwart-Witjes.

Maar nu het drama, want sinds enkele weken zijn deze dropjes niet meer verkrijgbaar in de supermarkt. Er is niks meer bij de Albert Heijn en ook bij de Jumbo zijn ze uit het schap. “Tijdelijk niet verkrijgbaar” staat op het kaartje. Help!! Mijn baasjes krijgt nu afkickverschijnselen. Ze heeft slappe benen, slaat wartaal uit en ik betrap haar steeds vaker op het knabbelen aan mijn oren, ze kust de stippen van mijn wangen en laatst, echt waar, heeft ze een poging gedaan om in mijn billen te bijten.

Ik heb al allerlei andere soorten drop aangedragen maar niets lijkt te helpen. Het smaakt namelijk niet hetzelfde. Ze wil alleen de Zwart-Witjes.

Dus lieve Venco medewerkers, kunnen jullie de productie van de Zwart-witjes weer opstarten? Ik vrees voor mijn leven en ben bang dat er over een poosje boven mijn mand het bordje komt te hangen “tijdelijk niet meer leverbaar”.

Met vriendelijke groeten,

Droppie de Boxer


1 reactie

Laura schep · 20 oktober 2022 op 22:08

Ingezonden naar Venco? ik zou een foto van droppie bijsluiten, hij kan als foto model dienen. ze schrijven op de site:

Venco is als een vriend voor je, een dropmaatje dat je het liefst altijd bij je wilt hebben. Venco begrijpt je, is verrassend en bevredigt op juist die momenten wanneer de hunkering naar drop het grootst is.

Ik zie louter overeenkomsten Saskia!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *