Verkocht vanaf de kar van een Viswijf

Van wie ben jij er één? Wie is je vader, wie is je moeder? Het lijken simpele vragen. Waar vaak een simpel antwoord op gegeven kan worden. Maar als je er op een dag achter komt ,dat je ouders, niet je ouders zijn, dan valt de bodem onder je bestaan weg. Je wortels zijn afgekapt en je wiebelt in je bestaan. Het, niet weten waar je vandaan komt, blijkt invloed te hebben op de rest van je leven.

“Verkocht vanaf de kar van een viswijf” is het verhaal van Ria, geboren in 1946, een jaar na de bevrijding van Nederland. Als jong meisje groeit zij op in Amsterdam bij haar ouders. Totdat een buurjongen haar een groot geheim verklapt. Haar ouders zijn niet haar ouders!

Nadat Ria een leven lang in onwetendheid heeft geleefd, start Ria’s dochter een zoektocht. Om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag in het leven van haar moeder. “Van wie ben ik er één?”

“Verkocht vanaf de kar van een viswijf” is nu te koop voor 10,00 euro Meer informatie via de mail info@moef.net

De Boxer de Baas


Eenmaal een boxer, altijd een boxer. De clown onder de honden zit in het DNA van mijn familie. Ik groeide op met boxers en ook mijn kinderen weten niet beter dan dat deze dwaze, enthousiaste, speelse schoothonden in ons leven zijn. In deze verhalenbundel worden verhalen beschreven vanuit het perspectief van de boxer en vanuit het perspectief van de baas.

De verhalenbundel
“De Boxer De Baas”
is te koop voor 10,00 euro

Begin iets nieuws. Het wel en wee van een B&B

Vaak wordt de vraag gesteld; “wie logeren er nu in de b&b? Waar komen ze vandaan? Wat hebben al die mensen te zoeken in ons dorpje?” In deze verhalenbundel zijn diverse gasten en hun belevenissen beschreven terwijl ze logeerden in mijn b&b. Het zijn gewone mensen, bijzondere mensen, ieder met een eigen verhaal. Verhalen met een glimlach, humor en een gevoel van herkenning.

De verhalenbundel
“Begin iets nieuws.
Het wel en wee van een b&b”
is te koop voor 10,00 euro. (momenteel uitverkocht)