Niemand weet wie er als eerste is ‘geboren”en wie als laatste is ‘gemaakt’. Het maakt ook niet uit, ze zijn er, alle 25 broers, uniek en bijzonder.

De gebroeders Thé zijn zieners, bijziend, verziend, nietsontziend en vergevingsgezind. Ze zien je ziel en kijken dwars door je heen. Ze lijken op jou, op je buurman of op je neef. Ze kijken naar jou en jij mag van hen genieten.

De ‘heren’ zijn ontstaan uit houten speelgoedblokken, een oude leren tas, een bontje van een jas en de verzamelbak van een nerd op zolder. Samen vormen ze 25 individuen met ieder hun eigen karakter en persoonlijkheid. Ze vertellen verhalen en zwijgen als het nodig is. Ze luisteren met een verbaasde blik maar oordelen niet. Ze zijn er simpelweg.

Maak kennis met Teun, Tinus, Take, Toep, Tjark, Tjip, Tjalle, Tijme, Tuur, Tosse, Temsel, Tamme, Troef, Tjok, Triekus, Ties, Toffel, Tork, Tuk, Twijg, Tonke, Tinkels, Tijl, Torsten en Tobi.

Ze komen graag jouw hart verwarmen.

(De gebroeders Thé kosten € 50,– per stuk en worden geleverd in een prachtige stolp zodat ze stofvrij en volledig tot hun recht komen)