Whoop whoop! Wat een opluchting, Deze één ballige bandiet heeft met losse flodders geschoten.

Al nachten lag ik te woelen en te draaien. Wat nou als ze zwanger is, wat nou als ze mijn puppy’s draagt… Mijn zakgeld is niet toereikend voor alimentatie. Die knieppert van een baasje van mij geeft mij veel te weinig voor al het werk wat ik doe. Ik zag mijn gedachten al dwalen naar de grote Berner Sennenbroers van Loes die even verhaal komen halen omdat ik niet aan mijn verplichtingen kan voldoen. Zulke harige groot potige intimideren mij al op voorhand. Laat staan als zij mij opwachten in een donker steegje om mij eventjes te vertellen dat ik goed moet zorgen voor mijn vriendin en mijn kroost. Nachtmerries kreeg ik er van. Het zweet brak mij uit.

En daarnaast, ik moet al één vrouw tevreden houden, mijn baasje, en wat een klus is dat. Als ik dan ook nog de moeder van mijn kroost erbij zou krijgen, dan word ik gillend gek. Drop, doe dit, Drop doe dat, altijd maar zeuren en jengelen. Nooit een moment voor jezelf. Ik zie het al op het uitlaatterrein. Al die dames die met mij willen kussen en zoenen terwijl ik net even een plantje aan het besnuffelen ben. Als ik mij privé terug trek voor een grote boodschap staat er weer een teefje in mijn oor te tetteren. “Kom nou spelen” Pak mij dan”. Lief en leuk, die aandacht maar wel graag als ik het initieer en niet dat ongevraagde opdringerige spel.

Nee, ik ben heel blij dat ik misgeschoten heb. Hoewel ik wel al had nagedacht over de namen van mijn kleintjes. Iets met Drop natuurlijk want vernoemen, daar ben ik wel voor. Als ze dan toch van mij zijn, dan mag de hele wereld het ook weten. Ik had de volgende namen bedacht voor de mannetjes; autodrop, muntdrop en boerderijdrop en voor de dames in het gezelschap; griotten, heksenhyl en winegums. Mochten er meer namen nodig zijn, niet getreurd, er blijken wel 400 soorten drop in Nederland verkrijgbaar te zijn. Dus de variaties zijn eindeloos. Nu hoop ik niet op 400 kinderen, er hoef er zelfs geen eentje, maar het is toch fijn te weten dat er namen geen gebrek zal zijn.

En toch, en toch, een zoon had ik misschien wel leuk gevonden. Gewoon een stoere boxer waarmee ik samen kon zwemmen, takken sjouwen of achter ballen aan kon rennen. Er zijn kinderen die redelijk opgroeien en samen met hun ouders leuke dingen blijven doen. Zonder om de macht te strijden. Gewoon een kameraad die mij bij staat in mijn kattenkwaad. Eentje die begrijpt dat ik zo nu en dan ook tijd voor mijzelf nodig heb. Die mij de ruimte geeft alleen met mijn baasje te knuffelen en niet gelijk ook op schoot wil. Gewoon een zoon die op mij lijkt, want ik ben eigenlijk best tevreden over mij zelf.

Maar ja, dan moet ik niet mijn worteltje in een Berner Sennen steken maar gewoon een boxermeisje zoeken, want de combinatie Berner en Boxer kreeg op het internet nou niet echt lovende kritieken. De eerste hit bracht de volgende informatie: De berner sennen en boxer kruising is een van de traagste en onhandigste hondenras-clowns op deze lijst. Dus als je op zoek bent naar een komische viervoetige entertainer, zoek dan niet verder dan de Boxnese (De naam voor deze kruising).

De combinatie lijkt het meest op een boxer kwa uiterlijk maar dan dik.

Dus… wat een opluchting, losse flodders van deze één ballige bandiet. Voorlopig hou ik mijn worteltje in mijn binnenzak.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *