20160926_170908

“Begin iets nieuws!

Het wel en wee van een b&b”

Een bed & breakfast, vele mensen dromen ervan.

Vaak wordt de vraag gesteld; “wie krijg jij nu in de b&b? Waar komen ze vandaan? Wat hebben al die mensen te zoeken in ons dorpje?” In deze verhalenbundel zijn diverse gasten en hun belevenissen beschreven terwijl ze logeerden in een b&b. Het zijn gewone mensen, bijzondere mensen, ieder met een eigen verhaal. verhalen met een glimlach, humor en gevoel van herkenning.

De verhalenbundel “Begin iets nieuws! Het wel en wee van een b&b” is nu te koop. Via de boekhandel ISBN/EAN: 978-94-6323-040-7 of rechtstreeks bij “Moef” door een mailtje te sturen naar info@moef.net o.v.v. verhalenbundel “Begin iets nieuws!”

Prijs:   11,95 euro         exclusief verzendkosten

De Boxer De Baas

Eenmaal een boxer, altijd een boxer. De clown onder de honden zit in het DNA van mijn familie. Mijn ouders groeide op met boxers, ik groeide op met boxers en ook mijn kinderen weten niet beter dan dat deze dwaze, enthousiaste, speelse schoothonden in ons leven zijn. In deze verhalenbundel worden verhalen beschreven vanuit het perspectief van de boxer en vanuit het perspectief van de baas.

Het boekje is in beperkte oplage te koop door een mailtje te sturen naar info@moef.net o.v.v. verhalenbundel De Boxer de Baas.

Prijs 10,00 exclusief verzendkosten.