Bedrijfsfeesten / Sinterklaasfeesten / workshops voor klanten of personeel

In overleg verzorgt Moef een Sinterklaasfeest voor de kinderen van uw medewerkers van uw bedrijf.

Moef zorgt ervoor dat de kinderen kunnen knutselen terwijl Sinterklaas de kinderen op schoot neemt voor een verhaaltje. Het is mogelijk om via Moef een Sinterklaas en Pieten te regelen. Schminksters kunnen ook worden geregeld en natuurlijk zijn er allerlei dingen om te maken.

Moef zorgt voor al het materiaal, de helpende handen en het eventueel afdekken van de tafels zodat uw bedrijfsruimte er na afloop weer netjes uit ziet.

Offertes worden op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen en budget van het bedrijf.

Tevens is het mogelijk om op lokatie maar eventueel ook bij Moef workshops te volgen voor het personeel of uw klanten.

Voor extra promotie kunt u Moef inhuren zodat er in uw winkel iets gemaakt kan worden door uw klanten, bijvoorbeeld vogelverschrikkers door de kinderen van de klanten van een tuincentrum.

Wilt u iets gezelligs ondernemen met uw personeel, kom dan samen bijvoorbeeld mozaieken of een kerstworkshop volgen.

Voor informatie kunt u altijd bellen 033-2582926 of mailen saskia@moef.net en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

****

Najaarsmarkt in Hoevelaken 2009

Volop knutselen op de najaarsmarkt in Hoevelaken. Wat hebben we deze keer gemaakt: terracottapotjes versierd met schelpen waaronder we een mezenbolletje hebben gehangen.

Dorpsdag 2009

Onder het thema "magie" heeft Moef met wel meer dan honderd kinderen stenen geverd met "glow in the dark" verf. Het resultaat was prachtig, wekenlang konden de kinderen genieten van hun opgloeiende steen in het donker naast hun bed.

Dorpsdag 2008

Moef is natuurlijk weer aanwezig op de dorpsdag. Dit jaar is het thema circus en is er weer van alles te doen voor de kinderen. Moef zal zich vooral bezig houden met het maken van maskers en pipostrikken. Ieder kind die dat wil kan zijn eigen masker komen maken, 's middags vanaf een uurtje of 1 op het manifestatieveld.

Dorpsdag 2007

Dit jaar was Moef aanwezig om samen met de kinderen een modeshow te maken van ongedrukt krantenpapier. Het resultaat was heel bijzonder. Uiteindelijk zijn alle creaties geshowd op het hoofdpodium. Kijk in het foto album !

Vrijheid delen = de kunst

Moef heeft in opdracht van "Oranjevereniging Koningin Wilhelmina" uit Hoevelaken een project bedacht en begeleidt in het kader van de viering van 60 jaar bevrijding van Nederland in 2005. Het thema van het project was "Vrijheid delen is de kunst". Alle zes basisscholen van Hoevelaken hebben meegedaan aan het maken van een kunstwerk. Per school is één groep kinderen aan de slag gegaan met het maken van een tekening naar aanleiding van het thema. Per school is er één tekening uitgekozen en uitvergroot op een MDF plaat van één bij anderhalve meter. Daarna hebben de kinderen gezamenlijk de tekening op de plaat "tot leven laten komen" door niet alleen de tekening vergroot over te schilderen maar ook dieptewerking te creëeren, door gebruik te maken van andere materialen (o.a. zelfgemaakte crêpepapieren bloemen, papier maché bollen, en zilverfolie prikkeldraad)

Het eindresultaat heeft een week lang in de etalage van de ABN-Amro bank te Hoevelaken gehangen

   
basisschool De Spreng    basisschool De Viersprong    Basisschool De Schimmelpennick v.d. Oye
   
Basisschool De Hoeve    Basisschool Willem Farel    Basisschool 't Blokhuus
       
Basisschool Schimmelpennick v.d. Oye            

Juf Marianne en Juf Fieke verlaten 't Blokhuus

Twee kleuterjuffen verlaten tegelijkertijd 't Blokhuus. Juf Fieke vanwege haar leeftijd en juf Marianne vanwege een verhuizing naar het westen. Beide Juffen hebben jaren op 't Blokhuus in Hoevelaken gewerkt en zullen dan ook vreselijk gemist gaan worden.
De kleuters uit de klassen van de juffen wilden een bijzonder kado geven wat ze zelf hadden gemaakt en wat de juffen mee konden nemen naar hun nieuwe huis en zo een mooie herinnnering meekregen van een mooie tijd op school. In groepjes van 10 zijn de kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 naar de werkruimte van Moef komen lopen om daar met z'n allen een windgong te maken voor in de tuin. Op stroken linnen werden er door de kinderen schelpen geplakt door middel van "cement" Aan het einde van de strook werden klankpijpen genaaid door Moef die ook alle stroken (dertig per Juf) aan een cirkelvormige plaat hout vastmaakte die vervolgens werd afgewerkt met schelpen en lak zodat het geheel weersbestendig zou worden. Het eindresultaat was een geweldige windgong waaraan ieder kind heeft mee gewerkt en als de wind gaat waaien horen de juffen de kinderstemmetjes uit de gong komen.


Hieronder het eindresultaat in de tuin van juf Marianne.

Dorpsdag Hoevelaken op zaterdag augustus 2006

Moef en Theatraal organiseerden samen een kindermiddag op het manifestatieveld.

Om 13.00 uur werd er gestart met het maken van de decors en dranghekversieringen en werd er gerepeteerd met de kinderen voor de voorstelling

"Doornroosje, maar dan net even iets anders."

De animo voor het schilderen was bijzonder groot, algauw waren er tientallen kinderen bezig met het maken van de mooiste kunstwerken en het inkleuren van het kasteel van Doornroosje op het achtergronddoek van de voorstelling later die middag. Gelukkig zat het weer mee en kon iedereen lekker in het gras zitten met kwasten en verf. Na afloop werden alle borden opgehangen zodat iedereen kon zien wat voor mooie dingen er zijn gemaakt.

Thea van Theatraal was ondertussen met een andere groep kinderen bezig het verhaal van Doornroosje uit te beelden wat bijzonder moeilijk was met alle afleiding rondom hen heen (pony rijden, springkussen, muziek, etc....) Uiteindelijk om half vier 's middags stond er een voorstelling waaraan de kinderen met veel plezier hadden gewerkt. Het geluid liet ons een beetje in de steek maar de kinderen deden het uitstekend. Al met al een geslaagde middag.

Hieronder volgt een foto impressie van deze dorpsdagmiddag 2006.

 

Surprisemiddag door Moef in het programma van Eddy Zoey op BNN

Na een telefoontje van de programmamakers van BNN of Moef surprises wilden maken met de luisteraars van BNN kwam Moef op zondag 3 december, bepakt en bezakt, aan bij de geluidsstudio's in het mediapark te Hilversum. Van allerlei materiaal meegenomen, kartonnen kokers, papier, crepepapier, lijm, scharen, wol, vilt, zaag en hamers. Je kon het zo gek niet bedenken of we hadden het in de kleine geluidsstudio gepropt.

Op zaterdag was er al een oproep gedaan aan de luisteraars om zich aan te melden voor de surprisemiddag. De bedoeling was om Sinterklaassurprises live in de uitzending te bouwen en uiteraard ondersteunt door de Knutselkoningin gingen er op zondagmiddag een aantal luisteraars in de studio aan de slag. Via de webcam was het een en ander ook te volgen op de site van BNN.

Was een enerverende, melige en zeer gezellige middag met als resultaat dat alle luisteraars in ieder geval een surprise mee naar huis konden nemen.

Voortaan gaat Saskia van Moef door het leven als de knutselkoningin!