De geschiedenis van “Moef”.

“Mcropped-favicon.jpgoef” handvaardigheid (2015-2011) heeft jarenlang gedraaid in de schuur naast het woonhuis. Handvaardigheidslessen, kinderfeestjes, workshops voor jong en oud. Alles op het gebied van timmeren, zagen, solderen en het betere knutselwerk.

Met Ons Echt Feest!

 

Na “Moef” handvaardigheid kwam in 2010 de bed & breakfast. OEen ruim en licht appartement ingericht voor tijdelijke verhuur voor binnen- en buitenlandse gasten. Momenteel is de bed&breakfast voor langere tijd verhuurd en daarom niet beschikbaar voor overige klanten.

 

In november 2016 is de eerste verhalenbundel verschenen over de gasten van de bed&break20160926_170908fast. “Begin iets nieuws!” Het wel en wee van een b&b. Verhalen en anekdotes over gewone mensen, bijzondere mensen, ieder met hun eigen verhaal en als gemeenschappelijke factor: Logeren bij “Moef” bed&breakfast. Interesse in het boek, neem dan een kijkje op de website bij het hoofdstuk verhalenbundel.

 

Zomer 2019 is verschenen, de verhalen bundel De Boxer De Baas. Met daarin 12 verhalen geschreven vanuit het perspectief van de boxer  en 12 verhalen geschreven vanuit het perspectief van de baas. Opgegroeid met boxers in mijn familie en zelf drie boxer gehad leverde voldoende stof op om de clown onder de honden in het zonnetje te zetten. Zijn rare, komische en lieve streken zijn zeer herkenbaar bij elke hondenliefhebber, maar bij boxerliefhebbers in het bijzonder.  Interesse in het boek, neem dan een kijkje op de website bij het hoofdstuk verhalenbundel.

 

 

 

 

20160926_113854

 

“Moef” keramiek is vanaf 2015 actief. Neem een kijkje bij de foto’s op de website. Alle keramiek is handgemaakt, gebakken en geglazuurd. Verkoop alleen op aanvraag.