Deze website laat het werk zien van Saskia Kruyssen.

In haar vrije tijd schrijft ze korte verhalen over dagelijkse gebeurtenissen in haar leven. Dit kunnen verhalen zijn over haar hond, over haar voormalige bed&breakfast, over haar gezin of werk. Sommige verhalen zijn verwerkt tot verhalenbundels en anderen worden verteld bij verhalencafé’s.

In november 2016 is de eerste verhalenbundel verschenen over de gasten van de bed&break20160926_170908fast. “Begin iets nieuws!” Het wel en wee van een b&b. Verhalen en anekdotes over gewone mensen, bijzondere mensen, ieder met hun eigen verhaal en als gemeenschappelijke factor: Logeren bij “Moef” bed&breakfast.

In de zomer van 2019 is verschenen, de verhalen bundel De Boxer De Baas. Met daarin 12 verhalen geschreven vanuit het perspectief van de boxer  en 12 verhalen geschreven vanuit het perspectief van de baas. Opgegroeid met boxers en momenteel zelf eigenaar van boxer nr 4 leverde dat voldoende stof op om de clown onder de honden in het zonnetje te zetten. Zijn rare, komische en lieve streken zijn zeer herkenbaar bij elke hondenliefhebber, maar bij boxerliefhebbers in het bijzonder.

20160926_113854

Saskia is sinds 2015 bezig met het maken van keramiek. Na jaren handvaardigheidslessen te hebben gegeven, voornamelijk timmeren, solderen en zagen, is het nu tijd om zelf kreatief bezig te zijn. Gestart met plaatwerk, waar ze voornamelijk torens en gebouwen van maakte, met hier een daar een uitstapje naar boetseren, ligt momenteel de nadruk op het pottenbakken.